Συνάντηση ΕΟΚ και ΚΟΚ…

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης είχε συνάντηση την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022 με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ στην Αθήνα.

Εκ μέρους της ΚΟΚ στην συνάντηση παρευρέθηκε ο πρόεδρος, Ανδρέας Μουζουρίδης, και ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής για το Ευρωμπάσκετ 2025, Μαρκ Κληρίδης, ενώ την ΕΟΚ αντιπροσώπευσε στην συνάντηση ο πρόεδρος της, Βαγγέλης Λιόλιος.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και αφορούσε κατά κύριο λόγο την διεξαγωγή του ενός ομίλου του Ευρωμπάσκετ 2025, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στη Κύπρο.

Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για το πιο πάνω θέμα, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για μία νέα συνάντηση η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Κύπρο τον Σεπτέμβριο.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο πρόεδρος της ΚΟΚ, Ανδρέας Μουζουρίδης ανέφερε σε δηλώσεις του:

«Πραγματοποιήσαμε μία ακόμα συνάντηση με τον φίλο πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, η οποία επιβεβαιώνει τους στενούς δεσμούς που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο Ομοσπονδίες.

Το κύριο θέμα της συζήτησης μας ήταν φυσικά η διεξαγωγή του Ευρωμπάσκετ 2025 στη Κύπρο, ωστόσο είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για διάφορα άλλα θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της καλαθοσφαίρισης, την συνεργασία των δύο ομοσπονδιών στο μέλλον και διάφορα κοινά προγράμματα στα οποία θα έχουμε συνεργασία τα επόμενα χρόνια.

Η συνεργασία της ΚΟΚ με την ΕΟΚ είναι διαχρονική και χρονολογείται πολλά χρόνια πίσω. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τους στενούς δεσμούς που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο Ομοσπονδίες, και στοχεύουμε σε μία ακόμα πιο στενή συνεργασία, με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος και στις δύο χώρες».

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*