Ταρνατώρος: «Ο Μητρούδης δεν έδιωξε τον Γκάλη»

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο πρώην έφορος του Άρη, Φάνης Ταρνατώρος, μιλώντας στην TV-100 και στην εκπομπή «Σφήνα στα σπορ».

Αναλυτικά όσα είπε:

-«Ήταν θεότρελος για τον Άρη, τα έχασε όλα για την ομάδα, μπήκε πλούσιος στον Άρη και βγήκε πάμφτωχος, δεν είχε λεφτά να πληρώσει την εγγύηση ενός δικαστηρίου και πήγε δυο μήνες φυλακή, για να καταλάβετε πόσο χάλια οικονομικά ήταν. Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος έδωσε επιταγή 200 εκατομμύρια δραχμές ως εγγύηση στην ομάδα μπάσκετ του Άρη, την οποία θα πλήρωνε η τότε διοίκηση, ενώ αυτός δεν ήταν μέλος της διοίκησης, η επιταγή δεν πληρώθηκε ποτέ και έτσι μπήκε στον Άρη, τον οποίο φυσικά και αγαπούσε, ήταν Αρειανός άρρωστος”.

-Για τον Γκάλη: “Είναι μύθος ότι τον έδιωξε ο Μητρούδης, το θέμα το πήρε πάνω του για να μην γκρεμιστεί το είδωλο όλης της Ελλάδας και φυσικά του Άρη και τότε ήταν το πιο απλό που του είπε: Δεν μπορώ να σε πληρώσω, δεν φτάνουν τα λεφτά μου να κρατήσω όλους αυτούς τους παίκτες και τώρα που σε θέλει ο Παναθηναϊκός πήγαινε για να πάρεις τα λεφτά και εγώ να πάρω πάνω μου την ευθύνη.

Ο Γκάλης πήρε 1 δις δραχμές από τον Γιαννακόπουλο και ένα αυτοκίνητο, πήρε το εφάπαξ του τότε και κανένας δεν μπορεί να μου αλλάξει τη γνώμη, γιατί ήμουν παρών στο γραφείο, εγώ, ο Μητρούδης, ο Γκάλης και ο Νίκος ο Τσάκαλος, ο γνωστός Αρειανός, του οποίου τη μαρτυρία επικαλούμαι. Κι αυτός, τα άκουσε όλα. Ο Γκάλης έφυγε και αυτά που έλεγαν ότι του έκανε πρόταση για να αναλάβει την Ακαδημία ήταν ψέμα. Του είπε να βάλουμε το όνομά του στην Ακαδημία του Άρη για να προσελκύσουμε περισσότερα παιδιά και να μπορέσουμε να τον πληρώσουμε 300 εκατομμύρια δραχμές εκείνη την εποχή, αλλά όχι να αναλάβει την Ακαδημία. Αυτό δεν συζητήθηκε, ποτέ”.

Επιπλέον είπε: “Πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια για τον Θεόφιλο και επειδή τον διέγραψαν από τον Άρη για κάποιες δηλώσεις που έκανε για τον Καρυπίδη και τον Ολυμπιακό, πρέπει να τον ξαναγράψουν στο σύλλογο, για ηθικούς λόγους. Αυτοί που έβαλαν στον Άρη τα περισσότερα λεφτά είναι αυτός και ο Μπουτάρης, ενώ και τον τελευταίο τον ξεφώνισαν στο γήπεδο, σε μια απονομή. Ο Θεόφιλος έφυγε από τη ζωή με τραγούδια των οπαδών του Άρη και με τη σημαία του Άρη. Ήταν μεγάλος Αρειανός και εάν δεν υπήρχε αυτός, δεν θα ερχόταν ποτέ ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην ομάδα και δεν θα φτιάχναμε τόσο δυνατή εθνική ομάδα για να πάρει το χρυσό του 1987. Αυτά γράφει η ιστορία και δεν σβήνει, γι αυτό και πρέπει να αποκατασταθεί το όνομα του Θεόφιλου μέσα στον Άρη και θα κάνω ό,τι μπορώ για να γίνει αυτό”.

Για τον Σούμποτιτς, που ήταν παρών: “Με τρελαίνει το μυαλό του, είναι ο πιο έξυπνος παίκτης και προπονητής που έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα και πιο πετυχημένος ακόμη και από τον Ομπράντοβιτς. Τον έβριζαν που ανέλαβε Παναθηναϊκό, αλλά τι να έκανε; Εκεί ήταν τα λεφτά τότε, να έμενε στον Άρη και να καταστρεφόταν; Εξυπονοώ είναι και τον θέλω στον Άρη, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου. Στον πάγκο του Άρη, μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά”!

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*