Γνωρίστε το «Κ. Παπαέλληνας» (Δηλώσεις Πάρι Παπαέλληνα & Φωτορεπορτάζ) Μέρος 1 από 2

Μια νέα πρωτοποριακή στήλη, εγκαινιάζει σήμερα η ιστοσελίδα μας! Τη… γνωριμία των γηπέδων καλαθόσφαιρας προς το αναγνωστικό κοινό της.

Από σήμερα λοιπόν το «D», μέσα στο πλαίσιο των καινοτομιών που σκοπεύει να προσφέρει στο καλαθοσφαιρικό κοινό, μια ακόμη πρωτοποριακή του ιδέα, είναι ακριβώς αυτή.

Ξεκίνημα του… ταξιδιού, από την έδρα του Κεραυνού, την αίθουσα «Κ. Παπαέλληνας», ενώ θα ακολουθήσουν και οι παρουσιάσεις όλων των γηπέδων του τόπου μας, ούτως ώστε ο φίλαθλος να ξέρει τι περιέχει ο χώρος όπου πάει για να απολαύσει ένα καλαθοσφαιρικό παιχνίδι.

Φωτορεπορτάζ

Σε δηλώσεις στο «D», προβαίνει ο πρόεδρος του Κεραυνού κ. Πάρις Παπαέλληνας, του οποίου ο συμβολισμός της έδρας της ομάδας της οποίας προεδρεύει, είναι κάτι σαν κυριολεξία, το «δεύτερο του σπίτι»!

Γιατί αυτό το γήπεδο, το έζησε και σαν παίκτης του Κεραυνού και σαν παράγοντας και φυσικά και σαν πρόεδρος, θώκο που κατέχει εδώ και 25 σχεδόν χρόνια στο ερυθροκίτρινο πηδάλιο!

Όσο για το πλούσιο φωτορεπορτάζ που θα παρουσιάσουμε στη συνέχεια των δηλώσεων του κ. Παπαέλληνα, είναι μια εξαίρετη δουλειά του φίλτατου, Κωνσταντίνου Κυπριανού, τον οποίο η ιστοσελίδα μας ευχαριστεί και δημόσια και θερμότατα!

«Όταν γέμιζε το γήπεδο»

Ο κ. Πάρις Παπαέλληνας, είναι με νοσταλγία που θυμάται τα πρώτα χρόνια του γηπέδου, που εδώ και 5 χρόνια, φέρει την ονομασία του πατέρα του, Κώστα Παπαέλληνα…

«Το γήπεδο μας, κτίστηκε το 1985 και θυμάμαι, που γέμιζε από κόσμο, όταν δίναμε εκεί, τα ντέρμπι, με ομάδες όπως η ΑΕΛ, ο ΑΠΟΕΛ, ο Αχιλλέας, ο Απόλλωνας.

Η δυναμική που προσέφερε η έδρα μας, ήταν βέβαια και μια βασική αιτία που ο Κεραυνός είχε φθάσει στην κατάκτηση του νταμπλ, το 1989.

Το 1992, έγινε η πρώτη ανακατασκευή του γηπέδου με επέκταση της κερκίδας και που πλέον έπαιρνε σαν γήπεδο, μιαν πιο σύγχρονη μορφή και στη συνέχεια αυτό, συνδυάστηκε και με τις επόμενες εγχώριες επιτυχίες της ομάδας μας, όπως βέβαια και με τις Ευρωπαϊκές, που ήλθαν στη συνέχεια».

Φωτογραφίες

Αυτό, ήταν το πρώτο μέρος των δηλώσεων που έκανε στην ιστοσελίδα μας, ο κ. Πάρις Παπαέλληνας, ενώ στη συνέχεια παραθέτουμε και το αντίστοιχο πρώτο μέρος από το φωτορεπορτάζ, που ετοίμασε για το «D», ο Κωνσταντίνος Κυπριανού:

Πανοραμική άποψη του γηπέδου (1)
Το γυμναστήριο
Ο διάδρομος προς τον αγωνιστικό χώρο
Κρεβάτι για φυσιοθεραπεία
Ο χώρος πριν την είσοδο στο γήπεδο, με γραφεία και πεδίο αναψυχής (1)
Ο διάδρομος που οδηγεί προς τα αποδυτήρια
Ο χώρος πριν την είσοδο στο γήπεδο, με γραφεία και πεδίο αναψυχής (2)
Πανοραμική άποψη του γηπέδου (2)
Αίθουσα διασκέψεων
Ο χώρος των αποδυτηρίων

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*