Τα παιδιά του Άτλαντα, έχουν «γερό σκαρί», για να… διασχίσουν τον (καλαθοσφαιρικό) Ατλαντικό!

Την κατάκτηση του Τίτλου, στο Πρωτάθλημα Επίλεκτης κατηγορίας, πανηγύρισαν προχθές οι νεαροί παίκτες του Άτλαντα, στην ηλικία Κ14.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Πάφου, νίκησε με 2-1 στο σκορ νικών την Ανόρθωση, για να φθάσει σε αυτήν την επιτυχία, γεγονός που βέβαια έγινε με χαρά δεκτό στις τάξεις της ομάδας, αλλά και –γιατί όχι- και στην ίδια την πόλη τους, που δεν έχει και τόσες ευκαιρίες, να πανηγυρίζει Πρωταθλήματα…

Από εκεί και πέρα, για να τονισθεί το ταλέντο των παιδιών μιας ακαδημίας (και όχι μόνο του Άτλαντα), αυτό είναι κάτι που αντανακλά στους ανθρώπους που επεξεργάζονται αυτό το ταλέντο, ούτως ώστε να το αναπτύξουν σωστά και όταν φθάσει η ώρα, να το «παραδώσουν» με… πλήρη εξοπλισμό στο άθλημα!

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, ταιριάζει και η επεξήγηση του τίτλου στο κείμενο, μιας και μιλάμε για την ομάδα του Άτλαντα και ως φαίνεται, τα παιδιά του, έχουν… γερό σκαρί για να… διασχίσουν τον (καλαθοσφαιρικό) Ατλαντικό, που τους περιμένει αύριο.

Τέλος, όσον αφορά τη λειτουργία των ακαδημιών στον Άτλαντα, είναι από παντού που ακούγονται τα καλύτερα λόγια, αλλά και να μην μπορεί κανείς, να τα… εκστομίσει, τα αποτελέσματα φαίνονται εντός των τεσσάρων γραμμών!

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*