Τζαμπάρ: «Ο ΛεΜπρόν έπρεπε να ντρέπεται για κάποια πράγματα που έκανε»

Ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ επιτέθηκε στον ΛεΜπρόν Τζέιμς, λέγοντας ότι σε κάποια θέματα δεν στέκεται στο ύψος των προσδοκιών.

«Μερικά από τα πράγματα που έχει κάνει, είναι κατώτερα του επιπέδου του, όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμπντούλ-Τζαμπάρ, χωρίς να προχωρήσει σε λεπτομέρειες, συνεχίζοντας ωστόσο στην συνέχεια στο ίδιο ύφος:

«Έχει κάνει μερικά σπουδαία πράγματα, αλλά σε κάποια θέματα στέκεται και στις δύο πλευρές του φράχτη, καταλαβαίνεται τι εννοώ; Αυτό το γεγονός είναι που κάνει δύσκολο για εμένα να το αποδεχθώ όταν κάθε φορά αλλάζει άποψη, Είναι δύσκολο να καταλάβεις τι υποστηρίζει. Πρέπει να τον τσεκάρεις κάθε φορά»,

Στην συνέχεια ο θρύλος των Λέικερς ξεκαθάρισε ότι απλώς έχει υψηλότερες απαιτήσεις από τον ΛεΜπρόν σε σχέση με άλλους παίκτες: «Εννοείται πως έχω υψηλότερες απαιτήσεις από αυτόν, επειδή καταλαβαίνει τα θέματα που υπάρχουν και έχει μιλήσει για αυτά δυναμικά και εύγλωττα. Νομίζω όμως ότι έχει τόσα πολλά πράγματα να τον απασχολούν όσον αφορά τον σεβασμό και τα κατορθώματα, ώστε δεν θα έπρεπε να σκύβει σε τέτοια θέματα».

Κλείνοντας, ο Καρίμ τόνισε ότι είναι πάντα ανοιχτός στο να συζητήσει με τον Τζέιμς, ξεκαθάρισε ότι σέβεται πολλά από αυτά που έχει κάνει, αλλά τόνισε ότι υπάρχουν και πολλά πράγματα που θα μπορούσε να έχει αποφύγει: «Αν είχε τον χρόνο να μιλήσει, τότε σίγουρα θα ήθελα να μιλήσουμε, σίγουρα έχω χρόνο.

Θαυμάζω αυτά που έχει κάνει και έχουν τραβήξει την προσοχή. Έστειλε ένα ολόκληρο σχολείο στο κολέγιο; Ουάου. Αυτό είναι απίστευτο. Το γεγονός ότι το κάνει όλο αυτό με το δικό του πορτοφόλι είναι κάτι για το οποίο οφείλεις να του δώσεις τα εύσημα. Δεν του πετάω πέτρες. Απλώς εύχομαι, ξέρετε… θα έπρεπε να ντρέπεται για κάποια πράγματα που έχει κάνει. Για αυτό ασκώ αυτή την κριτική».

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*