Τι λένε οι γονείς των αδελφών Ράτσα!

Μακροσκελής η συνέντευξη που παραχώρησαν στην ιστοσελίδα μας, οι αδελφές Ράτσα, στις οποίες όμως… φυλάξαμε και μιαν μικρή έκπληξη, για την οποία, τώρα… ενημερώνονται!

Ζητήσαμε, τόσο από τον πατέρα τους, Ντράγκαν, που αυτήν την εποχή εργάζεται στη μακρινή Κίνα, να πει δυο λόγια, για τις κόρες του, όπως βέβαια και από τη μητέρα τους, Μπράγκα!

Άλλωστε, πιο αρμόδιοι από αυτούς τους δυο, δεν θα μπορούσε να υπάρξουν!

Ντράγκαν: «Αν και εγώ με την Μπράγκα, πάντα είμαστε άνθρωποι της καλαθόσφαιρας, αφήσαμε τα παιδιά μας ελεύθερα να επιλέξουν το δικό τους δρόμο. Εκ του αποτελέσματος, αποδεικνύεται ότι διάλεξαν το δικό τους δρόμο, με δική τους πρωτοβουλία και αυτό, είναι που της έχει φέρει στο σημείο, να γίνονται συνέχεια καλύτερες.

Η μεγαλύτερη ικανοποίηση για έναν γονέα, είναι να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο χρήσιμος στα παιδιά του και αυτό με κάνουν να νιώθω οι δυο μου κόρες και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό. Αλλά, όσο λίγο χρήσιμος και να είμαι, πάντα θα είμαι δίπλα τους»!

Μπράγκα: «Ότι και να πω, για τα δυο αυτά κορίτσια, θα είναι λίγο. Η κάθε τους χαρά, η κάθε τους πρόοδος, η κάθε τους επιτυχία, αλλά και λύπη, είναι και δικά μου συναισθήματα!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά να τις βλέπω κάθε φορά, να βελτιώνονται και όχι μόνο αυτό, αλλά να γίνονται, όλο και καλύτεροι άνθρωποι! Είναι χάρισμα Θεού, τέτοια παιδιά και με την ευκαιρία που μου δίνεται, τους εύχομαι και δημόσια, για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, γιατί και μπορούν και το αξίζουν»!

Δέκα χρόνια σε κοινή συνέντευξη!

Όπως είχαμε αναφέρει και στον πρόλογο της συνέντευξης που παρουσιάσαμε πριν από λίγο, οι αδελφές Τιάνα και Ιβάνα Ράτσα, είναι η μόλις δεύτερη τους φορά, που δίνουν κοινή συνέντευξη.

Την πρώτη φορά, αυτό έγινε για λογαριασμό του «Φιλελεύθερου» και τώρα, για την ιστοσελίδα μας!

(Δημοσιογραφικός… δράστης και πάλι ο υπογράφων)!

Η Τιάνα, έχει γεννηθεί στις 28 Οκτωβρίου του 1997, ενώ η Ιβάνα, στις 10 Σεπτεμβρίου του 1999. Εκτός από τους γονείς τους, που θαυμάζουν σαν παίκτες και προπονητές, η Τιάνα, θαυμάζει τους Μίλος Τεόντοσιτς, Νεμάνια Μπιέλιτσα και Νεμάνια Νέντοβιτς, ενώ η Ιβάνα, θαυμάζει τους Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, καθώς και την Έλενα Ντέλντον (WNBA).

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*