Το απίστευτο… μάτιασμα και η λαχτάρα που «υπέστη», ο Σταύρος Σταυρινίδης

Δεν υπάρχει κανείς από τις προηγούμενες γενιές της καλαθόσφαιρας μας, που να μη γνωρίζει ποιος είναι ο Σταύρος Σταυρινίδης.

Ένας άνθρωπος που μιλάει με τα έργα και όχι με τα λόγια, που συνεχίζει να προσφέρει στην καλαθόσφαιρα μας, μέσα και από τις διοργανώσεις του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος!

Ωστόσο, κάποτε υπέστη ένα… μάτιασμα που του έχει μείνει αξέχαστο και που σε αυτό, ήταν φυσικά ο πρωταγωνιστής μαζί με τον… υπογράφοντα του κειμένου!

Ήταν λοιπόν ο δεύτερος αγώνας ανάμεσα στην ΕΝΑΔ και στον Κεραυνό, για την τελική φάση των πλέι-οφ, στο Πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 1999-2000.

Ενώ λοιπόν απέμενε λίγη ώρα για να ξεκινούσε το παιχνίδι εκείνο, τον πλησίασε ο υπογράφων για να τον χαιρετήσει και πάνω στη συζήτηση, του λέει στα αστεία, τη στιγμή που ο ίδιος ο Σταύρος, ρύθμιζε τον ηλεκτρονικό πίνακα, περνώντας τα στοιχεία των ομάδων…

-Σταύρο, φαντάστηκες να χαλάσει ο ηλεκτρονικός πίνακας;

Ακριβώς εκείνη τη στιγμή λοιπόν… Έγινε αυτό ακριβώς!

Έτσι ξαφνικά, ο πίνακας έγινε… κατάμαυρος!

-Χαράς το αμμάτι σου!

Ήταν η αυθόρμητη αντίδραση του Σταύρου Σταυρινίδη, την ίδια στιγμή που άπαντες έμειναν έκπληκτοι, αυτοί που άκουγαν τη συνομιλία!

Μετά λοιπόν από κάποια λεπτά και αφού από τον Σταυρινίδη… ξεχύθηκαν κάποια… κιλά κρύου ιδρώτα, η βλάβη στον πίνακα, αποκαταστάθηκε και κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, το παιχνίδι ξεκίνησε κανονικά (νικήτρια, ήταν η ομάδα της ΕΝΑΔ, που είχε ισοφαρίσει στο σκορ των νικών σε 1-1)!

Photo by Constantinos Kyprianou

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*