Το… Ελβετικό ξενύχτι του Εύζωνα!

Νωρίτερα σήμερα, είχαμε προβεί σε μιαν ακόμα ιστορική ανάρτηση, που είχε να κάνει με το μοναδικό ως τώρα παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, με αντίπαλο την Εθνική Τουρκίας.

Στην προσπάθεια μας λοιπόν, να αντλούσαμε τις όσο το δυνατόν, περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι εκείνο… «πέσαμε» πάνω σε μιαν… σπαρταριστή ιστορία, που έχει για πρωταγωνιστή τον (συνήθη ύποπτο της εποχής, για τέτοια περιστατικά), Αντώνη Εύζωνα!

Τι έγινε λοιπόν; Με την αποστολή, είχε ταξιδέψει ο τότε νεοφερμένος στον «Φιλελεύθερο», αγαπητός συνάδελφος, Γιώργος Κυριάκου, του οποίου ήταν και η πρώτη εκτός Κύπρου αποστολή με την εφημερίδα αυτή.

Η αποστολή, κατέλυσε σε ένα μοτέλ στην πόλη του Νεσατέλ (όπου έγιναν οι αγώνες του ομίλου) και τα δωμάτια, τα χώριζε γυψοσανίδα.  

Ενώ ο συνάδελφος, προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά του, μετά που η ομάδα, επέστρεφε στο μοτέλ και με «όπλο» μιαν ηλεκτρονική γραφομηχανή, οι κτύποι του πληκτρολογίου ακούγονταν στο διπλανό δωμάτιο, όπου θα… κοιμόντουσαν οι Αντώνης Εύζωνας και Χρίστος Στυλιανίδης!

Προφανώς ο Στυλιανίδης, παρά τους… ήχους, τον πήρε… αγκαλιά ο Μορφέας, αλλά καταφανώς… αρνείτο να πάρει και τον Εύζωνα!

«Εξαγριωμένος» (με την καλή βέβαια έννοια) ο Εύζωνας, το επόμενο πρωί, προέβη σε… αυστηρές συστάσεις στον εκλεκτό συνάδελφο, για να μην κάνει τόσο θόρυβο, αλλά βέβαια δεν υπήρχε τρόπος για να… μειωθεί η ένταση στα πλήκτρα μιας… γραφομηχανής!

Πράγμα που σημαίνει ότι ο Εύζωνας… συνήθισε!

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*