Το καλαθοσφαιρικό οδοιπορικό του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας

Η ομάδα καλαθόσφαιρας του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας συμμετείχε στο 13ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας-Κύπρου που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες από τις 18 έως τις 24 Ιουλίου 2022.

Ο θεσμός αυτός πραγματοποιείται ανελλιπώς από το 2010 και είναι μια διοργάνωση που σκοπό έχει, μεταξύ άλλων, την γνωριμία και σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Δικηγόρων του Έθνους.

Η ομάδα μας κληρώθηκε στον Ε΄ Όμιλο με αντιπάλους τον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά και την ομάδα Όμιλος Έδρα του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Στον πρώτο χρονικά αγώνα η ομάδα μας νίκησε εύκολα την αντίστοιχη ομάδα της Θεσσαλονίκης με σκορ 82 – 50. Στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου η ομάδα μας πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση νίκησε την ομάδα του Πειραιά με σκορ 69 -63 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση των προ-ημιτελικών ως πρώτη στον Ε΄ Όμιλο.

Στην προημιτελική φάση η ομάδα μας κληρώθηκε με την μετέπειτα Πρωταθλήτρια και πολυνίκη του θεσμού την ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.  Μετά από ένα πολύ καλό και δύσκολο αγώνα η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 74 – 54 σε ένα παιχνίδι όπου η ανώτερη και πιο έμπειρη ομάδα της Αθήνας επιβεβαίωσε ότι είναι το μεγάλο φαβορί για το τίτλο του Πρωταθλητή. Η ομάδα μας κατέλαβε τελικά την τιμητική 8η θέσηανάμεσα στις 24 ομάδες που συμμετείχαν. Πρωταθλήτρια στέφθηκε η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Εξαιρετική διάκριση έλαβε ο αθλητής της ομάδας μας Παντελής Βορκάς αφού τιμήθηκε με απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Πρωταθλήματος με το βραβείο Ήθους «Γιώργος Μαζαράκης» καθώςσυμμετείχε αδιαλείπτως στα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών επιδεικνύοντας άψογη συμπεριφορά και ήθος, εντός και εκτός γηπέδων, αναδεικνύοντας το αθλητικό μεγαλείο και τιμώντας την δικηγορική ιδιότητα που φέρει.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας του Συλλόγου αλλά και η Επιτροπή αυτού ευχαριστεί τους διοργανωτές του 13ου Πρωταθλήματος και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Συλλόγου των Σερρών κ. Παναγιώτη Καρίπογλου για όλη την φιλοξενία και στήριξη. Το 14ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στην Κατερίνη τον Ιούλιο του 2023.

Την ομάδα του Συλλόγου μας αποτέλεσαν οι: Στέφανος Σκορδής, Νικόλας Κουρσάρης, Γιώργος Κωνσταντινίδης, Ανδρέας Κορομίας, Χαράλαμπος Στεφάνου, Παντελής Βορκάς, Νίκος Κορομίας, Χρίστος Διονυσίου, Νίκος Τσάκωνας, Γιώργος Κόλλιας (Ασκ).

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*