Το μέλλον να είναι (σταθερά) ευοίωνο!

Στην παράταση υπέκυψε τελικά στο αποψινό παιχνίδι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στον αγώνα που έδωσε στο Δουβλίνο, με την Εθνική, της Ιρλανδικής Δημοκρατίας…

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ήταν ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν να κέρδιζαν οι διεθνείς μας, αλλά δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους, στο επιπρόσθετο χρόνο, μετά που οι δυο ομάδες, σκόραραν από 64 πόντους ως το 40`.

Η Εθνική μας, έστειλε τα πρώτα αισιόδοξα μηνύματα, στο μόλις προηγούμενο παιχνίδι με αντίπαλο την Εθνική Αυστρίας και αν σε αυτά, προστεθούν και τα αποψινά, που ήλθαν από το Ιρλανδικό νησί, τότε το αίσθημα της αισιοδοξίας, κάλλιστα μπορεί να εμπνεύσει τον καθένα!

Ωστόσο, αυτήν τη φορά δεν πρέπει να μείνουμε στην αναλαμπή…

Γιατί, πάνε πολλά χρόνια από τότε που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, παρουσίασε μια διάρκεια ανεβασμένης απόδοσης και αποτελεσμάτων!

Είναι πάντως ευνοϊκός οιωνός το γεγονός ότι βλέπουμε μιαν Εθνική, κεφάτη με παίκτες που παρά τη μεγάλη τους καλαθοσφαιρική ηλικία, έχουν διάθεση να προσφέρουν, είτε αγωνιζόμενοι εντός των τεσσάρων γραμμών, είτε παραδειγματίζοντας.

Αυτό λοιπόν, είναι κάτι που μας κάνει αισιόδοξους, ούτως ώστε να στηριχθούμε σε ένα στέρεο υπόβαθρο για μιαν ανάλογη και καλύτερη συνέχεια (συνοδευόμενη και με νίκες)!

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*