Το παράδειγμα του Τζο-Τζο Γκαρσία, πρέπει να αναχθεί σε σφραγίδα!

Ήλθε στην Κύπρο, παιδί… Μόνη του συντροφιά, η μητέρα του, που βέβαια δεν θα μπορούσε να μείνει και αυτή στην Κύπρο, για το χρόνο που και ο ίδιος ο γιος της, υπολόγιζε τότε ότι θα παρέμενε…

Τελικά, παρέμεινε στην Κύπρο, ρίζωσε εδώ, έκανε οικογένεια, βαφτίστηκε και Χριστιανός Ορθόδοξος και τίμησε και με το παραπάνω τη φανέλα με το εθνόσημο!

Τερμάτισε την καριέρα του, αγωνιζόμενος στην ΑΕΚ και στα 41 του χρόνια…

Από τότε, πέρασαν κάποια χρόνια…

Αν όμως, θα ήθελε να ψάξει κανείς όλες τις πτυχές της καριέρας που κατέγραψε ο Τζο-Τζο Γκαρσία στα γήπεδα (και όχι μόνο στα δικά μας), κάλλιστα θα μπορούσε να γράψει… κινηματογραφική ταινία, γιατί μέσα από την πλούσια του καριέρα, υπάρχουν και πάρα πολλές άγνωστες πτυχές, που μόνο ελάχιστοι τις γνωρίζουν!

Ο Τζο-Τζο Γκαρσία, δεν είναι και τόσο παλιάς εποχής παίκτης, απεναντίας, ανήκει στην πρόσφατη θα λέγαμε…

Όμως ο ίδιος, δεν ήταν απλά… Old school σαν παίκτης και σαν χαρακτήρας, αλλά Very old school θα λέγαμε και εξηγούμαστε!

Είναι ένας άνθρωπος που υπηρετεί τις αξίες, γιατί τη ζωή, την έπιασε στα χέρια του από πολύ μικρή ηλικία και με το πέρασμα των χρόνων, απέδειξε ότι ήξερε (και ξέρει) να τη χειρίζεται, καλύτερα και από τη μπάλα…

Αυτός είναι άλλωστε και ένας λόγος, που κάθε φορά, που η ομάδα του δεν τα πήγαινε καλά, μάζευε ολόκληρη την ομάδα, για να την κρατάει ενωμένη και αυτή (η ομάδα) να επανέλθει!

Αυτή, ήταν μια γνωστή/άγνωστη πτυχή του αθλητή και ανθρώπου Τζο-Τζο Γκαρσία και είναι ένας λόγος, που επιλέξαμε τον τίτλο στο μικρό αυτό αφιέρωμα, περί σφραγίδας!

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*