Το DUNKS στην Σύρο και Stoiximan AegeanBall Festival 2022!

Το Stoiximan AegeanBall Festival 2022 είναι γεγονός. Η Σύρος και ο Γιώργος Πρίντεζης είναι έτοιμοι να γράψουν μια ακόμη «χρυσή» σελίδα στην αθλητική – τουριστική ιστορία της χώρας!

Ακόμη κι όταν το τέλος μοιάζει προδιαγεγραμμένο και η νίκη φαίνεται να έχει κριθεί, η μαγεία του αθλητισμού βρίσκει τον τρόπο να τα ανατρέπει όλα. Πριν από μία δεκαετία, γράφθηκε, κάπως έτσι, ένα μοναδικό αθλητικό παραμύθι· με το φινάλε του, το «πεταχτάρι», να γίνεται ένα από τα διασημότερα καλάθια στο παγκόσμιο μπάσκετ. Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο Γιώργος Πρίντεζης έχει βάλει τη σφραγίδα του σε μεγάλες ανατροπές μέσα στα παρκέ. Τώρα έφτασε η στιγμή να υπογράψει ένα ακόμη comeback: Το AegeanBall Festival επέστεψε!

Το πρώτο «τζάμπολ» δόθηκε με τους αγώνες των παιδιών και εφήβων, με τις χαρούμενες φωνές και τον ήχο της μπάλας να αντηχεί σε ολόκληρη την Ερμούπολη, από το λιμάνι ως την Άνω Σύρο. Tο μεγάλο γεγονός θα ολοκληρωθεί στην ερχόμενη Κυριακή (10/7) και όλο το νησί ζει αυτές τις μέρες σε ρυθμούς καλαθόσφαιρα.

Το DUNKS στηρίζει και αυτή την προσπάθεια αφού είναι από τους χορηγούς επικοινωνίας αυτούς του μεγάλου καλαθοσφαιρικούς γεγονότος.

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*