«Υπάρχει εναρμόνιση της τοποθέτησης μου, με αυτήν, της ιστοσελίδα σας»!

Πριν από λίγες μέρες, η ιστοσελίδα μας, είχε αρθρογραφήσει ένα κείμενο, που ως φαίνεται εκ των πραγμάτων, έχει… ξεσηκώσει τους παλιούς καλαθοσφαιριστές και μάλιστα, σε σημείο που να αναμένονται αρκετές και διόλου ασήμαντες εξελίξεις!

Στις 16/07, είχαμε αναρτήσει το συγκεκριμένο κείμενο (παραπομπή στο σύνδεσμο, στο τέλος του παρόντος κειμένου) και δυο μέρες μετά, ο Παναγιώτης Τρισόκας ανακοίνωνε την «ίδρυση Εθνικής ομάδας Βετεράνων που θα ταξιδεύει στο εξωτερικό για αγώνες», όπως έγραψε, χαρακτηριστικά!

Θα έλεγε κανείς, ότι αυτές οι δυο τοποθετήσεις, εναρμονίζονται, όχι μόνο λόγω της χρονικής συγκυρίας που εμφανίστηκαν στις… οθόνες, αλλά και λόγω του καθαυτό αντικειμένου τους, που στοχεύει στην ενεργοποίηση των παλιών παικτών!

Συνομιλώντας με τον Παναγιώτη Τρισόκα, μας ανέφερε χαρακτηριστικά, τα ακόλουθα:

«Διάβασα την τοποθέτηση της ιστοσελίδας σας και αυτό που θα ήθελα να σχολιάσω, είναι ότι είναι εναρμονισμένη με τη δική μου.

Οι παλιοί παίκτες, πρέπει να είναι ενεργοί, όσον αφορά τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της Κυπριακής καλαθόσφαιρας και η δραστηριότητα τους, να μην περιορίζεται μόνο σε κάποιους αγώνες του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος.

Οι παλιοί παίκτες, πρέπει να οργανωθούν και όχι μόνο σαν μια ομάδα που θα δίνει αγώνες στο εξωτερικό, όπως αναφέρω στη δική μου τοποθέτηση, αλλά πρέπει να έχουν γνώμη και άποψη για το αγαπημένο, όλων μας, άθλημα»!

Αυτονόητα, οι εκάστοτε τοποθετήσεις του Παναγιώτη Τρισόκα, είναι ενδιαφέρουσες, όπως βέβαια και η παραπάνω.

Ειδικά όμως για τους παλιούς παίκτες, επαναλαμβάνουμε και εμείς, ότι η ενεργή τους παρουσία στα της καλαθόσφαιρας, πρέπει να είναι ενεργή!

Η ανάρτηση μας στις 16/07:

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*