Φάνης Χριστοδούλου: «Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ τον Πανιώνιο»

Ο Φάνης Χριστοδούλου μίλησε κατά την επίσημη παρουσίαση του Πανιωνίου που έλαβε χώρα στο Ψηφιακό Μουσείο Σμύρνης και Νέας Σμύρνης, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής), για τη νέα σημαντική προσπάθεια που γίνεται στους «κυανέρυρθους», με μπροστάρηδες στο διοικητικό σχήμα τους Θοδωρή Μητρόπουλο και Παναγιώτη Ηλιάδη.

Παράλληλα, άφησε αιχμές (χωρίς να κατονομάσει) για προηγούμενους παράγοντες, τους οποίους χαρακτήρισε «ασόβαρους» και βασικούς υπαίτιους για την κατρακύλα του συλλόγου.

«Μετά από πολλά χρόνια ήρθα στον Πανιώνιο για να βοηθήσω όσο μπορώ. Και το έκανα αυτό γιατί ήρθαν στην Πάρο να με δουν οι Θοδωρής Μητρόπουλος και Παναγιώτης Ηλιάδης. Δύο άνθρωποι με όραμα για την ομάδα. Μέχρι σήμερα κανείς άλλος δεν ασχολήθηκε με εμένα όλα αυτά τα χρόνια. Είχα πρόταση και παλιότερα για να μπω στην ομάδα, αλλά ευτυχώς δεν την αποδέχτηκα. Ήταν ασόβαροι οι προηγούμενοι και εκείνοι έφεραν εδώ τον Πανιώνιο. Ήρθαν για να κερδίσουν και όχι για να βοηθήσουν τον Πανιώνιο. Θέλω από την πλευρά μου να βοηθήσω όσο μπορώ» ανέφερε μεταξύ άλλων ο «μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ και «θρύλος» της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη.

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*