Φωτογραφία… πλάτης, αλλά μεγάλης φιλίας και μεγάλων στιγμών! (Pic)

Με αφορμή ένα πρόσφατο σχόλιο του κύριου Ντίνου Φυσεντζίδη…

Ενός αυθεντικού ανθρώπου και παράγοντα, που πραγματικά κόσμησε τα γήπεδα μας κατά τα όμορφα εκείνα χρόνια, όπως άλλωστε και ο ίδιος, έγραψε στο σχόλιο του!

Ήταν λοιπόν, η προ ολίγων ημερών ανάρτηση μας σχετικά με τον πέμπτο αγώνα για την τελική φάση των πλέι-οφ, ανάμεσα στην ΑΕΛ και στον ΑΠΟΕΛ, παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στο ουδέτερο «Κίτιον»…

Είναι αλήθεια, ότι δεν είναι και τόσο… σύνηθες το φαινόμενο να παρουσιάζονται φωτογραφίες στις οποίες να φαίνεται η… πλάτη των πρωταγωνιστών για κάποιο ρεπορτάζ, όμως πιο συμβολική δεν θα μπορούσε να υπάρξει και ακολουθεί η επεξήγηση:

Κατ` αρχήν, η στιγμή, είναι από το παιχνίδι εκείνο, στο «Κίτιον».

Ο κύριος αριστερά με τα άσπρα μαλλιά, είναι ο κ. Ντίνος Φυσεντζίδης.

Δίπλα του (δεξιά) διακρίνεται ένα… χαρακτηριστικό καπέλο, το οποίο φοράει ο αείμνηστος κ. Λούης Λοϊζίδης, ο πατέρας του τότε διοικητικού ηγέτη της ΑΕΛ, Μάικ Λοϊζίδη.

Ήταν το σήμα κατατεθέν του αγαπημένου μας κ. Λούη!

Οι δυο αυτοί άνθρωποι λοιπόν, αυθεντικά διαμάντια αμφότεροι της καλαθόσφαιρας μας, ήταν πάρα πολύ στενοί φίλοι και κάθε που, οι ομάδες τους, είχαν μεταξύ τους αναμέτρηση, όποτε βρίσκονταν αμφότεροι στο γήπεδο, ο ένας καθόταν δίπλα από τον άλλον!

Όπως και σε εκείνο το τόσο κρίσιμο παιχνίδι!

Πιο κάτω, παρουσιάζουμε και τη στιγμή που ακολούθησε, όταν ο κ. Ντίνος, το πρώτο πράγμα που έκανε με το που τα πάντα είχαν κριθεί στην αναμέτρηση εκείνη (69-60 η ΑΕΛ), ήταν να συγχαρεί τον πολύ καλό του φίλο τον κ. Λούη!  

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*