Όλη η αλήθεια για το «κόψιμο» του Τεόντοσιτς από την Εθνική Σερβίας

Η είδηση πως ο Σβέτισλαβ Πέσιτς έθεσε τον Μίλος Τεόντοσιτς εκτός Εθνικής Σερβίας εν όψει του EuroBasket 2022, δημιούργησε μεγάλο ντόρο, όχι μόνο εντός των τειχών, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, με την KURIR να προβαίνει σε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που λύνει ξεκάθαρα κάθε απορία. 

Ουσιαστικά, ο 35χρονος πλέι μέικερ δεν μπορούσε να αποδεχτεί πως θα είναι η «ρεζέρβα» του σούπερ σταρ της Εφές Αναντολού και από μια στιγμή και μετά έκανε τα… δικά του, προκαλώντας την αποχώρησή του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Μίλος βρισκόταν στα πλάνα για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όμως ο ρόλος του θα ήταν σημαντικά μικρότερος σε σχέση με το παρελθόν. Το γεγονός ότι η συνεργασία του με τον Βασίλιε Μίτσιτς δεν λειτουργούσε καλά ήταν ένα πρόβλημα, που πάντως μπορούσε να λυθεί αν ο Τεόντοσιτς αποδεχόταν τον ρόλο του backup. Όλα έδειχναν ότι πήγαιναν προς αυτή την κατεύθυνση, όμως στη διάρκεια της προετοιμασίας ο Μίλος άργησε να εμφανιστεί στην προπόνηση αρκετές φορές, με τον Πέσιτς να μην τον βρίσκει στο δωμάτιό του. Το θεώρησε κακό παράδειγμα και ασέβεια προς το πρόσωπό του».

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*