Όταν ο Νικόλας Παπαδόπουλος ακούστηκε και… εκτός Κύπρου!

Τόσο σαν παίκτης, όσο και σαν προπονητής, ο Νικόλας Παπαδόπουλος, αποτέλεσε και αποτελεί μια μεγάλη καλαθοσφαιρική ιδιοφυία και γιατί το λέμε αυτό;

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, από τον καιρό που άρχισε να γίνεται γνωστός στα καλαθοσφαιρικά μας γήπεδα, σαν ένα ταλέντο που είχε αναδειχθεί από την Ομόνοια και έπειτα κατέγραψε μιαν σπουδαία καριέρα, τόσο στις ομάδες που αγωνίστηκε, όσο και στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, είχε αφήσει… άφωνους αρκετούς, με το πολύπλευρο ταλέντο του!

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, ήταν βασικό στέλεχος της… τρομερής εκείνης Εθνικής Εφήβων του 1999, που νίκησε μετά από τρεις παρατάσεις τη μετέπειτα Πρωταθλήτρια Κόσμου, Λιθουανία, ενώ μνημειώδεις, ήταν και οι… 41 πόντοι που είχε σκοράρει σε βάρος του Κεραυνού, σε ένα παιχνίδι στο «Κ. Παπαέλληνας», ανάμεσα στους ερυθροκίτρινους και στην Ομόνοια!

Ανάλογη όμως ήταν και η καριέρα του ως προπονητής, αν και αυτόν τον καιρό, βρίσκεται σε αδράνεια (για την οποία θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι προσωρινή, καθώς βρίσκεται ακόμα σε νεαρή προπονητική ηλικία) και κάλλιστα, οι πρωτοποριακές του ιδέες, η επιλογές (ως συνήθως νεαρών) ξένων παικτών που μετά από την Κύπρο πήγαν σε προηγμένα Πρωταθλήματα, είναι κάποιες αποδείξεις επί της καθαυτό, ιδιοφυίας του!

Να αποκαλύψουμε λοιπόν, ότι πριν από όχι και τόσο καιρό, ο Νικόλας Παπαδόπουλος, είχε… πλησιάσει στη Γαλλία, για να αναλάμβανε τα ηνία κάποιας ομάδας!

Μπορεί, εκείνο το φλερτ να μην κατέληξε τελικά σε γάμο, αλλά είναι πεποίθηση μας ότι ο Νικόλας, διαθέτει όλα εκείνα τα προσόντα, για να εκπροσωπήσει επάξια τη χώρα μας και στο εξωτερικό!

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*