Όταν πάνω από 7 χιλιάδες, είδαν τον τελικό Γυναικών, το 2003!

Στις παλιές καλές εποχές (που δεν είναι και τόσο παλιές) οι τελικοί του Κυπέλλου Γυναικών, διεξάγονταν στο ίδιο γήπεδο και πριν από αυτούς των Ανδρών…

Λόγω της ευκαιρίας του σημερινού τελικού για το Κύπελλο Γυναικών, ανάμεσα στην ΑΕΛ και στην Αναγέννηση, γυρνάμε το χρόνο πίσω και συγκεκριμένα σε αυτόν, του 2003 που είχε γίνει στο «Τ. Παπαδόπουλος-Ελευθερία».

Αντιμέτωπες, οι ομάδες της ΑΕΛ και του Κεραυνού, οι δυο ομάδες που κυριαρχούν και στις κατακτήσεις του δεύτερου εν τάξη, θεσμού!

Μετά τον τελικό εκείνο, θα άρχιζε η αναμέτρηση ανάμεσα στις Ανδρικές ομάδες του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας για τον αντίστοιχο τελικό Κυπέλλου…

«Ήταν απίστευτο»!

Η Στάλω Φαίδωνος του Κεραυνού (ενώ αγωνίστηκε στο τέλος της καριέρας της και στην ΑΕΛ), είναι μια από τις κορυφαίες παίκτριες που ανέδειξε ποτέ η Γυναικεία καλαθόσφαιρα μας και θυμάται, τι συγκλονιστικό είχε συμβεί στο παιχνίδι εκείνο…

«Ενώ το παιχνίδι πλησίαζε προς τη λήξη του ημιχρόνου, ξαφνικά μπήκε χιλιάδες κόσμου στο γήπεδο, γεμίζοντας τις κερκίδες»!

Τονίζει η Στάλω και συμπληρώνει:

«Βέβαια, ήλθαν για να δουν τον τελικό ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και στην Ομόνοια, αλλά μας είδαν και εμάς, να παίζουμε σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΛ, ένα παιχνίδι, στο οποίο κερδίσαμε με 64-62!

Μετά το τέλος του αγώνα, αρκετοί φίλαθλοι, είχαν να μας λένε για το εντυπωσιακό θέαμα που είχαν παρακολουθήσει. Ήταν κάτι το απίστευτο»!

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*