Ώρα για καρφώματα από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον!

Ο Γιούρι Ζντοβντς κατεβάζει τη μπάλα, δίνει στον Ντέγιαν Μποντιρόγκα, εκείνος παίρνει το σκριν από τον Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ, πασάρει ενστικτωδώς στον Νίκο Γκάλη, κι εκείνος με μια φοβερή «χορευτική» κίνηση αποφεύγει στον αέρα διαδοχικά τους Μιχάλη Κακιούζη,  Ουόλτερ Μπέρι και αφήνει τη μπάλα στο καλάθι, κάνοντας τον αντίπαλο προπονητή Ζέλικο Ομπράντοβιτς… μελιτζανί.

Ο Βασίλης Σπανούλης θέλει να απαντήσει! Κάνει το coast-to-coast, κλείνεται τελικά από την «παγίδα» του Ρόι Τάρπλεϊ, παίρνει τη βοήθεια από τον Φάνη Χριστοδούλου, και ο «Μπέμπης» βλέπει μόνο του στο τρίποντο τον Έντι Τζόνσον που δεν «συγχωρεί». Ο Γιάννης Ιωαννίδης πετάει το σακάκι και οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Γιώργος Σιγάλας, Παναγιώτης Φασούλας και Παναγιώτης Γιαννάκης πανηγυρίζουν.

Η κόρνα είχε χτυπήσει. Μετράει το καλάθι ή όχι; Ακολουθούν οι διαβουλεύσεις των ρέφερι Γιάννη Ράλλη – Λάζαρου Βορεάδη -Στέλιου Κουκουλεκίδη με τη γραμματία και τελικά: ΜΕΤΡΑΕΙ!

Όχι δεν τρελαθήκαμε… Όντως, ποτέ όλοι αυτοί δεν συνυπήρξαν στο ίδιο παρκέ, όμως το Dunks.com.cy είναι εδώ για να συνδέσει το μπάσκετ του χθες, του σήμερα και του αύριο. Να σας μεταφέρει νοσταλγικές στιγμές του παρελθόντος που δεν είναι ικανές να χαθούν στη μηχανή του χρόνου και θα συνυπάρχουν σε ιδανική αρμονία με αφιερώματα από την επικαιρότητα, αποκλειστικές συνεντεύξεις, ματιές στα μελλοντικά ταλέντα που θα μας απασχολήσουν και πολλές άλλες εκπλήξεις. Σας περιμένουμε στην παρέα μας!

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*