Συνεργασία ΑΕΛ με ACS Courier!

Η ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με την εταιρεία μεταφορών ACS Courier Cyprus .

H ACS Courier Cyprus θα αποτελέσει τον επίσημο συνεργάτη μεταφορών της ομάδας μας (Official Delivery Partner) για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

𝝠ί𝝲𝝰 𝝺ό𝝲𝝸𝝰 𝝲𝝸𝝰 𝞃𝝶𝝼 𝗔𝗖𝗦 𝗖𝗼𝘂𝗿𝗶𝗲𝗿:

H ACS δραστηριοποιείται στην Κυπριακή αγορά από τον Μάρτιο του 1998. Η ACS διαθέτει στην Κύπρο το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο σημείων εξυπηρέτησης και διακινεί ετησίως πέραν των 2 εκατομμυρίων αποστολών εντός Κύπρου και από/προς το Εξωτερικό. Αυτή την στιγμή θεωρείται στην αγορά της Κύπρου με διαφορά η πιο αξιόπιστη επιλογή στις υπηρεσίες των ταχυμεταφορών και λύσεων για αγορές/πωλήσεις μέσω διαδικτύου.

Επίσης η ACS μέσα από συνεργασίες της με δίκτυα ταχυμεταφορών σε όλο τον κόσμο προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες προς και από όλες τις χώρες παγκοσμίως.

H ACS Κύπρου είναι μέλος του Ευρωπαϊκού δικτύου της DHL eCommerce Solutions προσφέροντας την υπηρεσία PARCEL CONNECT.

🟨🟦Καλωσορίζουμε την εταιρεία ΑCS Courier στην οικογένεια των υποστηριχτών της ομάδας μας και ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να επιφέρει μόνο επιτυχίες. #aelbc #thequeen #acs #55years #weareback

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*