52 συν 33, ισούται με 85 χρόνια στην υπηρεσία (και ο Χάρης Γιαννόπουλος με φωτογραφίες)

Πραγματικά, είναι κάτι που ακόμα δεν μπόρεσα να καταλάβω, πολύ απλά επειδή δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να μπω στο μυαλό κάποιων…

Πως προσδιορίζουν κάποιοι την ιστορία…

Η ιστορία, είναι κάτι που γράφεται, κάθε μέρα, κάθε στιγμή και ακόμα το κάθε εκατοστό του… δευτερολέπτου που έχει περάσει, στον κοινό παρονομαστή που ονομάζεται ιστορία, ανήκει, οπόταν και ο χρονικός προσδιορισμός είναι κοινός και φέρει αυτό το όνομα ακριβώς: Ιστορία!

Ιστορία λοιπόν, γράφτηκε και ψες…

Πέτρος Χ`Χριστοδούλου λοιπόν!

Ο διάδοχος του Λουκή Τερεζόπουλου, του «πατριάρχη» της καλαθοσφαιρικής δημοσιογραφίας στην Κύπρο και που ο ίδιος ο Πέτρος, είχε ανακηρύξει ως δικό του διάδοχο, τον υπογράφοντα!

Τη στιγμή που και οι τρεις, με καταβολές από τη σκλαβωμένη μας Κερύνεια (αυτό να μην το ξεχνάμε και δεν το ξεχνάμε)!

Ψες λοιπόν στο «Κ. Παπαέλληνας», επί της ευκαιρίας του φιλικού, ανάμεσα στον Κεραυνό και στον Κολοσσό Ρόδου, έγινε αυτή η συνάντηση και αν προστεθούν τα 52 χρόνια στην υπηρεσία του Πέτρου, με τα 33, του υπογράφοντα, το γινόμενο, είναι 85!

Τώρα, τι σχέση έχει με όλη αυτήν την ιστορία, ο διεθνής άσος του Κολοσσού Ρόδου, Χάρης Γιαννόπουλος, οι πιο κάτω φωτογραφίες, έχουν να κάνουν με τις πόζες του, με τα… 85 χρόνια στην υπηρεσία! Έτσι απλά!

Οι φωτογραφίες:

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*