ΑΕΛ: Το «Ν. Σολωμονίδης»… στη μηχανή του χρόνου!

Το ντέρμπι της Λεμεσού βάφτηκε στα «γαλαζοκίτρινα» και μάλιστα με τρόπο επιβλητικό. Η ΑΕΛ ήταν πιο «δεμένη» από τον Απόλλωνα, ο οποίος προσπαθεί να βρει σταθερότητα στην απόδοσή του μετά τον θρίαμβο επί της Πετρολίνα ΑΕΚ, με τον κόσμο των γηπεδούχων να βάζει πραγματικά τη «σφραγίδα» του στο παιχνίδι.

Ο Μάικλ Λοϊζίδης και οι συνεργάτες του έχουν καταφέρει με αργά και σταθερά βήματα να… ξυπνήσουν σιγά-σιγά το θηρίο, έχοντας μάλιστα μπροστάρη έναν άνθρωπο γέννημα-θρέμμα της ομάδας: τον Μάρκο Ασωνίτη, ο οποίος «χτίζει» έναν σταθερό κυπριακό κορμό με κίνητρο και διάθεση για μάχη σε κάθε αγώνα. Ο κόσμος δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος!

To «Ν. Σολωμονίδης» έζησε μεγάλες στιγμές στη μεγάλη μάχη της πόλης. Οι 1500 φίλαθλοι αναβίωσαν το ένδοξο παρελθόν της ΑΕΛ και έστειλαν μήνυμα πως το τμήμα καλαθόσφαιρας θα έχει ξανά την απόλυτη στήριξή τους. Βιασύνη δεν υπάρχει ούτε στον κόσμο, που γνωρίζει ότι η συμμετοχή στον περσινό του Κυπέλλου και η αήττητη πορεία αυτή τη στιγμή, συντιστούν υπερβάσεις.

H «βασίλισσα» επιστρέφει με το σωστό τρόπο. «Χτίζει» πρώτα απ’ όλα πάνω σε γερές βάσεις. Έχει ανακτήσει τη συνέπεια και την αξιοπιστία της και λειτουργεί ξανά σαν μεγάλη ομάδα. Οι φιλοδοξίες είναι υψηλές, το πλάνο τριετίας του Ασωνίτη προχωράει και το νερό έχει μπει στ’ αυλάκι για τα καλά πλέον…

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*