ΑΠΟΕΛ: Ο Σοφοκλέους εξελίσσεται, η επένδυση αποδίδει

Εν μέσω διοικητικών εξελίξεων στον ΑΠΟΕΛ, ο στόχος της επιστροφής στους τίτλους συνεχίζεται με δυναμικούς ρυθμούς, ενώ παράλληλα σε πρώτο πλάνο βρίσκεται και η ανάδειξη παικτών με τον Στέλιο Σοφοκλέους να βαδίζει στο σωστό μονοπάτι.

Ο ταλαντούχος Παφίτης κόμπο γκαρντ αποτέλεσε βασικότατο στέλεχος και αρχηγό της Εθνικής Κ18 Ανδρών στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας της FIBA και οι «γαλαζοκίτρινοι» αποφάσισαν να επενδύσουν πάνω του, αποκτώντας τον από την Phoenix MJ Plus (προηγουμένως ήταν στον ΑΠΟΠ).

Σε μια περιφέρεια γεμάτη ποιότητα από ξένους και Κύπριους καλαθοσφαιριστές, δεν ήταν εύκολο για έναν 18άχρονο να βρει άμεσα χώρο και χρόνο στο βασικό rotation, όμως ο Λευτέρης Σούμποτιτς και οι συνεργάτες του, εκτίμησαν την νοοτροπία και την υπομονή του που σε συνδυασμό με τη σκληρή του δουλειά, σταδιακά φέρνουν ανταμειβή.

Ο εμβληματικός προπονητής βλέπει τη διαρκή βελτίωση του νεαρού και σταδιακά τον αναβαθμίζει, δίνοντάς του χρόνο συμμετοχής, με αποκορύφωμα το πρόσφατο φιλικό με την ΕΝΠ, όπου ήταν εξαιρετικός. Τα καλύτερα έρχονται για τον Σοφοκλέους, αρκεί να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, τη στιγμή που στο Λευκόθεο χαίρομαι με την εξέλιξή του και θέλουν να συνεχίσουν να επενδύουν πάνω του στο μέλλον.

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*