«Αποκρυπτογραφούμε» το «Χειμερινό» Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα (13ο Μέρος)

Η κανονική περίοδος τέλος. Για το υπόλοιπο του «Χειμερινού» θα επικεντρωθούμε στους παίχτες που με την θυσία τους έχουν διαπρέψει σε ατομικό επίπεδο αφού αυτό το άρθρο θα είναι το τελευταίο προγνωστικό αφιέρωμα σε ομαδικό επίπεδο για το φετινό «Χειμερινό».

Σκοπός μας από εδώ και πέρα είναι να αναδείξουμε τους δέκα διαπρεπών ερασιτέχνες μπασκετμπολίστες της κανονικής περιόδου, μετά τον ένα και μοναδικό MVP (most valuable person) για την κανονική περίοδο, και στο τέλος-τέλος, τον ένα και μοναδικό MVP (most valuable person) για ολόκληρο το φετινό «Χειμερινό» που θα συμπεριλάβει και την τελική έκβασή έως το φινάλε.

Θεωρούμε ότι οι ομάδες και το πρωτάθλημα του «Χειμερινού» αποκρυπτογραφήθηκαν και τώρα μπαίνουμε επιτέλους στα Playoffs όπου τα πάντα είναι πιθανά και κανένα σενάριο δεν αποκλείεται. Σε αυτό το άρθρο έχουμε υποδείξει το ένα εκ τον δύο ομάδων για το φινάλε (που το θεωρούμε και φαβορί), αλλά από εκεί και πέρα όλα τα σενάρια είναι εφικτά αν και όχι όλα να είναι πιθανά. Δε σας κρύβουμε ότι μας ενθουσίασε το φετινό «Χειμερινό».

Μπορεί να θεωρηθεί παράξενο και ίσως ακραίο συμπέρασμα από μερικούς, αλλά εμείς σαν αθλητικογράφοι, θεωρούμε ότι το φετινό «Χειμερινό» έχει θέση τις υποδομές για να διασωθεί το κύρος του αθλήματος στο σύνολο του.

Με καινοτόμες λύσεις και ανοικτό μυαλό αλλά προπάντων με αίσθημα ευθύνης και αυτοσεβασμού οι ιδρυτές του «Χειμερινού» έχουν δώσει σοβαρά δείγματα γράφεις για το τι μπορεί να επιτευχθεί με σκληρή δουλειά, μεράκι και άφθονο φιλότιμο. Εάν δεν αναγνωριστεί επίσημα αυτό το γεγονός από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΚΟΚ) θα είναι φοβερό ηθικό δίλημμα το γιατί. Αυτό το άρθρο συνδέεται θεματολογικά με τα εξής άλλα άρθρα :

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*