«Μπαμπά ο Μόραντ έχει όπλο, εγώ γιατί να μην έχω;»

Αλήθεια πόσες χιλιάδες, μην πούμε εκατομμύρια ακόλουθοι του Τζα Μόραντ είδαν το θλιβερό του live στο Instagram? Είναι ένα από τα πολλά που έχει κάνει απλά αυτή τη φορά αποφάσισε να υπερβάλει «λίγο», κάνοντας επίδειξη του ΟΠΛΟΥ του!!!

Πώς να προστατέψεις τα παιδιά σου από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Πόσοι ανήλικοι, άραγε, είδαν τον εκρηκτικό παιχταρά των Γκρίζλις να τους επιβάλει να παρακολουθήσουν τι κρατούσε. Δύο αγωνιστικές τιμωρία και μια… επέκταση σύντομα; Σοβαρά τώρα; Καταλαβαίνουμε τι έγινε;

Όλοι αυτοί οι χιλιάδες μικροί (και μεγάλοι) θαμαστές δεν είδαν τον «Δον Κορλεόνε», αλλά έναν εκ των κορυφαίων εν ενεργεία καλαθοσφαιριστών του πλανήτη. Έναν τύπο που θεωρούν πρότυπο! Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί στις ΗΠΑ (και όχι μόνο) τα όπλα αποτελούν μέρος της καθημερινότητας και έχουν προκαλέσει τόσα και τόσα «μακελειά».

Τα παιδιά μας πρέπει να προστατευτούν από την αλόγιστη χρήση των social media. Να μην αφήνουμε να σημαδεύεται η ζωή τους με βίαια συναισθήματα και κάποιοι εξ αυτών να το επεκτείνουν στη μετέπειτα εξέλιξή του.

Όσο για τον Μόραντ και τον κάθε… Μόραντ, να τον «κρεμάσουμε»; Κατάλαβε το λάθος του. Μετάνιωσε. Έκλεισε όλους τους λογαριασμούς του. Ε, και; Έδωσε το ερέθισμα. Ένας νέος σούπερ σταρ σε 2, 3, 4 ή 10 χρόνια μπορεί να τον μιμηθεί; Ένας μικρός θαυμαστής του, μπορεί να θελήσει να πάρει κι αυτός ένα όπλο να δει πώς είναι!

Πρόκειται για κάτι πολύ «βαθύ». Μιλάμε για έλλειμα παιδείας. Κι ο Μόραντ σίγουρα δεν μεγάλωσε με τα σωστά πρότυπα. Κάποιον πήγε να «αντιγράψει». Έσφαλε. Πλέον, πρέπει να αποτελέσει πρότυπο μετάνοιας και να μεταφέρει το σκληρό… μάθημα που πήρε στους συνανθρώπους του. 

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*