Χάινς: «Έγινα πρωταθλητής λόγω του Ολυμπιακού»

Ο Κάιλ Χάινς θυμήθηκε τις μεγάλες στιγμές που έζησε με τη φανέλα του Ολυμπιακού χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων αδέρφια του τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιώργο Πρίντεζη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός άσος της Αρμάνι Μιλάνο:

Για το τι θυμάται από το 2012: «Ήμουν νέος, δεν κατάλαβα ακριβώς τι ζούσα. Ήμουν 24 ετών. Ήταν μία ομάδα από την οποία κανένας δεν είχε προσδοκίες. Κανένας δεν περίμενε ότι μπορεί να πετύχει, αφού οι πιο πολλοί παίκτες δεν είχαν αποδείξει την αξία τους στο παρκέ. Αυτό βέβαια μας βοήθησε, αφού “δέσαμε” μεταξύ μας και απαντήσαμε σε όσους ασκούσαν κριτική».

Για τους λόγους που πέτυχε ο Ολυμπιακός τότε: «Πετύχαμε γιατί είχαμε μία οικογενειακή ατμόσφαιρα. Ο Σπανούλης για παράδειγμα ήξερε ότι οι γιορτές είναι δύσκολες για μένα, επειδή δεν ήμουν με την οικογένειά μου. Έτσι, η γυναίκα του έφτιαχνε μουσακά και πήγαινα σπίτι του, ήμασταν όλοι μαζί. Αυτά είναι εμπειρίες, πράγματα που κάνουν ξεχωριστή μία ομάδα».

Για τις σχέσεις του με τους παίκτες του Ολυμπιακού: «Έμαθα πως πρέπει να παίζεις για να είσαι πρωταθλητής. Είναι ένα ξεχωριστό συναίσθημα. Ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης είναι αδέρφια μου. Μιλάω με όλους, με τον Άντιτς, τον Παπανικολάου, τον Λο. Πετύχαμε κάτι ξεχωριστό, θα είμαστε για πάντα δεμένοι».

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*