Διέψευσε ο Σφαιρόπουλος για Παναθηναϊκό 

Τέλος στη φημολογία που τον θέλει να είναι φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού, έδωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ, σχολιάζοντας και τη μεγάλη τιμή που ένιωσε μόλις ο Δημήτρης Ιτούδης του ζήτησε να βρεθεί στο πλευρό του στην Εθνική Ελλάδας.  

Για τις συζητήσεις που ακούγεται ότι έχει με τον Παναθηναϊκό, απάντησε:

«Σέβομαι τον Παναθηναϊκό, σέβομαι το παρελθόν του, το παρόν του και το μέλλον που μπορεί να έχει. Σέβομαι όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν στον Παναθηναϊκό, τη διοίκηση, τους παράγοντες, τους ανθρώπους που δουλεύουν στην ομάδα και τους παίκτες, αλλά δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για να αναλάβω την τεχνική ηγεσία. Με όλα που συνέβησαν στη Ρωσία έχουν αλλάξει κάποια δεδομένα, δεν βιάζομαι να αποφασίσω, η δική μου προτεραιότητα ωστόσο είναι να δουλέψω στο εξωτερικό». 

Για την προσέγγιση από την Εθνική Ελλάδας, σχολίασε:

«Έχω μιλήσει και σίγουρα θα ξαναμιλήσω με τον Δημήτρη Ιτούδη. Είναι μεγάλη τιμή να μας θέλει στο πλευρό του. Έχω διατελέσει σε δύο διαφορετικές θητείες την Εθνική ομάδα. Οι εμπειρίες και η τεχνογνωσία μου είναι στη διάθεση της Εθνικής. Είμαστε περήφανοι για την Εθνική και είναι πολύ σημαντικό ότι είμαστε ενωμένοι όλοι οι Έλληνες προπονητές, για να πάει το μπάσκετ μπροστά». 

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*