Επιστρέφει στην Κύπρο ο Μάριος Κωνσταντίνου!

Τον είδαμε με την Εθνική Ομάδα 3×3 στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα της Αλγερίας. Θα τον δούμε από τη νέα σεζόν και στα παρκέ της κυπριακής καλαθόσφαιρα. Για τον Μάριο Κωνσταντίνου ο λόγος! Ένα παιδί που πήρε από μικρός το δρόμο της Ελλάδας, δούλεψε πολύ, εξελίχθηκε και γυρίζει σχεδόν έτοιμος παίκτης, ικανός να κάνει τη διαφορά με την απόδοσή του.

Στην Κύπρο λέμε ότι σπανίζουν οι πλέι μέικερ και οι ψηλοί. Λείπει, όμως, κι ένας «δολοφόνος» από το τρίποντο. Ο Κωνσταντίνου είναι παίκτης με το ένστικτο του killer. Εκτελεί με άνεση και διαθέτει… ελευθερία στις κινήσεις του. Σουτάρει με αυτοπεποίθηση και συχνά βρίσκει το στόχο. Το έδειξε στη Β’ Εθνική της Ελλάδας με τη φανέλα του Πρωτέα Γρεβενών. Εντυπωσίασε και στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.  

Είναι ο ορισμός του σύγχρονου «πλάγιου», ο οποίος έρχεται πίσω για να κάνει στρατό και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με ομάδες της ΟΠΑΠ Basket League πουν θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Όποια τον «εμπνεύσει» παραπάνω θα… κερδίσει την υπογραφή του! Η ωριμότητα στο παιχνίδι του δεν παραπέμπει στην ηλικία του, οπότε θα αποτελέσει μια ποιοτική «πινελιά» σε οποιαδήποτε περιφερειακή γραμμή. 

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*