Έρχεται το All-Star Game! Πότε θα γίνει και ποιοι θα είναι οι Προπονητές…

Σε συνέχεια της επιτυχημένης περσινής διοργάνωσης του 1ου ερασιτεχνικού All-Star Game, το Χειμερινό Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας θα διοργανώσει φέτος το 2ο All-Star Game με τη συμμετοχή 24 από τους καλύτερους καλαθοσφαιριστές όλων των ομάδων! Το φετινό All-Star Game θα διεξαχθεί αμέσως μετά τους Τελικούς του Πρωταθλήματος Ανδρών και πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 (στις 20:30 στο Α’ Δημοτικό του Αγίου Δομετίου). Πέραν του αγώνα μεταξύ των 2 ομάδων που θα λάβουν μέρος, το All-Star Game 2023 θα περιλαμβάνει και Διαγωνισμό Τριπόντων και άλλα happenings!

Στο μεταξύ, μετά από σχετική ψηφοφορία που έγινε μεταξύ των Υπευθύνων των 13 ομάδων που έλαβαν μέρος στο φετινό Πρωτάθλημα, αποφασίστηκε και ποιοι θα είναι οι Προπονητές των 2 ομάδων. Με βάση τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, οι Προπονητές των 2 ομάδων που θα λάβουν μέρος στο All-Star Game 2023 θα είναι ο Γιώργος Τεουλλίδης (Γροθιά-Κερύνεια) και ο Γιάννος Κτωρίδης (CyprusBasket). Βοηθοί των 2 Προπονητών θα είναι αντίστοιχα οι Βόρις Καραγιάννης (ΕΑΚ) και Παναγιώτης Μπακόπουλος (ΝΒΑ Friends).

Θερμά συγχαρητήρια στους Προπονητές και στους Βοηθούς τους για την τιμητική επιλογή και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους! Ο διαχωρισμός των 24 παικτών που θα λάβουν μέρος στο All-Star Game 2023 θα γίνει κατόπιν συνεννόησης των Προπονητών και μόλις οριστικοποιηθούν τα ρόστερ των 2 ομάδων θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα μας. Μείνετε συντονισμένοι!

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*