Κάνααν: «Ήρθα για να κατακτήσω την Euroleague»

Ο Κάνααν μίλησε στην κάμερα της Nova μετά την εντυπωσιακή νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπάγερν (102-74) το βράδυ της Πέμπτης (9/3) και τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι ήρθε στην ομάδα του Πειραιά για να κατακτήσει την Euroleague.

Αναλυτικά ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε:

Για το πώς έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός να το κάνει να φαίνεται τόσο απλό: Ο προπονητής και οι συνεργάτες του είναι δίπλα μας. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι η άμυνα γιατί αυτή κερδίζει τα πρωταθλήματα. Θέλουμε να είμαστε σκληροί εκεί και να παίζουμε όλοι μαζί. Να προσπαθούμε όλοι μαζί και σε άμυνα και σε επίθεση.

Για το ότι ο Ολυμπιακός έβγαλε τόση ενέργεια: Μας έχει συμβεί ξανά όταν θα έχουμε γεμάτο πρόγραμμα να μπορέσουμε να πάμε πιο βαθιά στον πάγκο μας. Να έχουμε εναλλαγές σε άμυνα και επίθεση. Είμαστε τυχεροί γιατί δεν είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς, ότι προβλήματα είχαμε ήταν μικρά. Ο κόουτς κάνει πολύ καλή δουλειά στη μοιρασιά, στο χρόνο που μας δίνει.

Για την επιλογή του να παίξει στον Ολυμπιακό: Από το ξεκίνημα ήθελα να είμαι σε μία ανταγωνιστική ομάδα. Έκαναν πολύ καλή δουλειά όλοι γύρω μου. Ήταν μία πρόκληση για εμένα ου ήρθα σε μία καινούρια ομάδα σε ένα καινούριο σύστημα.

Για το αν έχασε την αυτοπεποίθησή του: Εξάλλου με διάλεξε ο προπονητής μου γιατί ήξεραν τι παίκτης είμαι. Θέλω να κερδίσω την Euroleague και να παίξω για μία ομάδα που πέρσι ήταν στο φάιναλ φορ. Ξέρω τι μπορώ να κάνω. Μπορώ να της δώσω ώθηση και να σκοράρω.

Για το ότι ο Ολυμπιακός είναι ομάδα φάιναλ φορ και την ευθύνη που έχει απέναντι στον κόσμο: Εμείς προσπαθούμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Παίρνουμε ενέργεια από την ενέργεια που μας δίνουν. Στόχος μας είναι από την ενέργεια που μας δίνουν είναι να φτάσουμε στον τελικό μας στόχο που είναι ο τελικός της Euroleague, αλλά μέχρι τότε πρέπει να είμαστε ταπεινοί.

Για τον κόσμο: Συνεχίστε να είστε μαζί μας. Εκτιμώ την προσπάθεια που κάνετε. Συνεχίστε να μας καθοδηγείτε και υπόσχομαι ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να φέρουμε το τρόπαιο εδώ.

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*