Ο Αντρέας θα κλείσει… στόματα την κατάλληλη στιγμή!

Έπειτα από μια δεκαετή περιπλάνηση στην Ελλάδα, ο Αντρέας Χριστοδούλου είναι ξανά πίσω στην Κύπρο και δίνει περιθώρια μεγάλης αισιοδοξίας εν όψει της συνέχειας. Μπορεί τα πρώτα δείγματα να μην είναι τόσο εντυπωσιακά, αλλά χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστεί στη νέα τάξη πραγμάτων.

Ο διεθνής γκαρντ αποτέλεσε την τεράστια μεταγραφική επιτυχία του καλοκαιριού για την Πετρολίνα ΑΕΚ, όμως μετά τις αξιόλογες εμφανίσεις του στο FIBA Europe Cup, στην ΟΠΑΠ Basket League ψάχνει ακόμα τα πατήματά του και θα τα βρει. Το ίδιο και στην Εθνική Ομάδα, όπου άπαντες περίμεναν πώς και πώς την πρώτη του παρουσία με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των ανδρών.

Η ποιότητά του είναι ιδιαίτερη. Οι παραστάσεις και η εμπειρία που έχει αποκομίσει είναι μοναδικές για τα κυπριακά δεδομένα αυτή τη στιγμή. Σιγά-σιγά θα είναι αυτός που μπορεί. Είναι δουλευταράς και εγωιστής με την καλή έννοια. Έφτασε από το… μηδέν στο τοπ επίπεδο. Αποτελεί πολυτέλεια για την κυπριακή καλαθόσφαιρα γι’ αυτό και τόσο στην ΑΕΚ, όσο και στην Εθνική, άπαντες του δίνουν την απαιτούμενη πίστωση χρόνου για να διαπρέψει. Η επιτυχία είναι δεδομένη για τον Κύπριο γκαρντ, που δεν έχει μάθει να μιλάει πολύ, αλλά να κάνει… ντόρο με τα έργα του πάνω στο παρκέ!

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*