Ο Μπάρκλεϊ θεωρεί υπερβολικό τον ντόρο για Γουεμπανιάμα!

Τον τελευταίο καιρό το όνομα του Βίκτορ Γουεμπανιάμα είναι μακράν το πιο hot στα αμερικανικά δημοσιεύματα, καθώς θεωρείται βέβαιο πως θα βρεθεί στο νούμερο ένα του προσεχούς NBA draft και θα αφήσει εποχή στο παγκόσμιο μπάσκετ. Ο παλαίμαχος αστέρας και τηλεσχολιαστής, Τσαρλς Μπάρκλεϊ από την πλευρά του δεν πιστεύει πως ο νεαρός είναι έτοιμος να δικαιολογήσει τον ντόρο που γίνεται.

Αναλυτικά όσα είπε ο Sir Charles για τον Γάλλο εκκολαπτόμενο αστέρα:

«Όλοι θέλουν αυτό το παιδί και δείχνει πως θα είναι σπουδαίος, αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος απόλυτα πριν τον δεις στο ΝΒΑ. Δεν θα είναι εύκολη η προσαρμογή του σε ένα πολύ πιο σκληρό και αθλητικό παιχνίδι, από το να παίζει απέναντι στην… Τσεχία στα προκριματικά. Θα αντιμετωπίζει πια μεγάλα κορμιά και θα πρέπει να τους μαρκάρει κιόλας. Είμαι 40 χρόνια στο ΝΒΑ και μόνο ένας παίκτης ήταν έτοιμος να παίξει από την πρώτη μέρα χωρίς να πάει στο κολέγιο, ο Λεμπρόν Τζέιμς. Ακόμη και ο Κόμπι ή ο Γκαρνέτ δυσκολεύτηκαν στο ξεκίνημά τους.

Και πρόσθεσε: «Ακούω πως θα γίνει ο επόμενος… τάδε. Πόσους παίκτες καταστρέψαμε με τέτοιες παρομοιώσεις; Εγώ θέλω αυτό το παιδί να γίνει σπουδαίο και ελπίζω να τα καταφέρει. Όμως δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα πως θα μπει στο ΝΒΑ και θα κυριαρχήσει επειδή το κάνει απέναντι στην Τσεχία».

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*