Ο Κάνααν άγεται και φέρεται από τα συναισθήματά του!

Ο Ολυμπιακός… πλήρωσε το τραγικό του φινάλε λόγω της έλλειψης rotation, με τον Αϊζάια Κάνααν να αποτελεί ένα από τα κεντρικά πρόσωπα και να προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα στον κόσμο.

Ο Αμερικανός αποτέλεσε τον βασικό πυλώνα στην ανατροπή της τρίτης περιόδου, όταν έδωσε συνεχείς λύσεις στην επίθεση με παλικαρίσιες προσπάθειες, αλλά και τρομερή ενέργεια και δύναμη στην άμυνα.

Το ΣΕΦ τον αποθέωσε ξανά. Έδειξε ότι μπορεί να εξελιχθεί σε ηγετική μορφή της ομάδας του Πειραιά, όμως έχει ενα σοβαρό θέμα: χάνει εύκολα τη συγκέντρωσή του κι όταν συμβεί αυτό, τότε όλα γυρίζουν… τούμπα.

Λίγο μετά το εντυπωσιακό του σερί, έχασε το μυαλό του από κάποια σφυρίγματα καθώς και από ορισμένους αντιπάλους του. Παρασύρθηκε από τα συναισθήματά του, αυτή τη φορά αρνητικά και στέρησε από τον Γιώργο Μπαρτζώκα τον καλύτερό του παίκτη εκείνη τη στιγμή και έμεινε καθηλωμένος στον πάγκο με τέσσερα φάουλ.

Έλλειψη του Ουίλιαμς-Γκος αλλά και του ΜακΚίσικ, το rotation ήταν μικρό και ουσιαστικά μόνο ο άστοχος Λαρεντζάκης έπαιρνε τη θέση του, καθώς ο Λούντζης έπαιζε ελάχιστα στο “2” για να ξεκουράζει όσο μπορούσε τον Ουόκαπ στον άσσο.

Ο Κάνααν έχει δείξει πως ζει και αναπνέει για τα μεγάλα παιχνίδια και δεν είναι τυχαίο πως σχεδόν πάντα διαπρέπει κόντρα στον Παναθηναϊκό. Απέναντι στην Μπαρτσελόνα ήταν πραγματικός ηγέτης για λίγο. Όμως, θα πρέπει να κάνει καλύτερη διαχείριση των συναισθημάτων του, καθώς η εικόνα του όταν χάθηκε ήταν επιπέδου… παιδικής χαράς.

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*