Ο Λίνος Γαβριήλ επέστρεψε στον… τόπο του εγκλήματος για νέες «χρυσές» σελίδες

Μετά την ιστορική στιγμή για την κυπριακή καλαθοσφαίριση και τον αθλητισμό της Δημοκρατίας γενικότερα, με την παρουσία του στο Διηπειρωτικό Κύπελλο, ο Λίνος Γαβριήλ αποχώρησε από την υπερδύναμη της Αφρικής, Μοναστίρ και επέστρεψε στα γνώριμα λημέρια της Μανάμα, με στόχο ποιον άλλον από τον πρωταθλητισμό!

Ο γητευτής τεσσάρων διαφορετικών ηπείρων, αποφάσισε να γυρίσει στην περσινή του ομάδα, όπου είχε «σπάσει» την ανομβρία τίτλων, για να κάνει αυτό που ξέρει όσο λίγοι: να πρωταγωνιστεί και να θέτει υψηλούς στόχους. Παρά το κακό ξεκίνημά της, η Μανάμα έκανε την υπέρβαση, προσφέροντας στον πλέον επιτυχημένο coach της των τελευταίων ετών διετές συμβόλαιο για να μπορέσει να αλλάξει το σκηνικό. Εξάλλου, ποτέ του δεν φοβήθηκε την ευθύνη και τόλμησε να αναλάβει σε μια δύσκολη συγκυρία.

Με όπλα τη σκληρή δουλειά, τον επαγγελματισμό και την πειθαρχία, ο Γαβριήλ μετακομίζει εκ νέου στη Μέση Ανατολή, παίρνοντας μαζί του τον μέχρι πρότινος «πύργο» του ΑΠΟΕΛ, Τραβίν Τιμποντό. Το περιβάλλον είναι γνώριμο για εκείνον και ο κόσμος ζήτησε επιτακτικά την επάνοδό του στον πάγκο του συλλόγου, καθώς εκτιμήθηκε η κατάκτηση της κορυφής, αλλά και το όμορφο μπάσκετ που παίχτηκε πέρυσι, με αρχές και σωστή νοοτροπία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κύπριος τεχνικός, πέραν από τους εγχώριους τίτλους, θα γράψει άλλη μια σημαντική σελίδα στην καριέρα του με τη συμμετοχή στο WASL, που είναι το Πανασιατικό Ηπειρωτικό Πρωτάθλημα, όπου το επίπεδο είναι εξαιρετικά υψηλό, χάρη στην παρουσία των κορυφαίων δυνάμεων του ασιατικού μπάσκετ.

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*