Σοφοκλής Σχορτσανίτης: «Οπαδός είχε πει ότι θα βιάσει τα παιδιά μου»

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, σε συνέντευξή του, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην οικογένειά του, αλλά και στο χειρότερο σχόλιο που έχει ακούσει στο γήπεδο.

«Προσπαθώ να είμαι μακριά από τα φώτα όσο μπορώ, δεν είναι πάντα το καλύτερό μου. Δεν είχα ποτέ την ανάγκη της δόξας, μου άρεσε να παίζω μπάσκετ κι όλα ήταν δευτερεύοντα. Πολλές φορές έφτασα στο σημείο να ξεφύγω, αλλά είμαι κλειστός χαρακτήρας και μου αρέσει να μένω σπίτι με την οικογένειά μου», είπε αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Με τη γυναίκα μου γνωριστήκαμε τυχαία, ήταν φοιτήτρια και δούλευε σε ένα μαγαζί στην Καλλιθέα. Όταν γνωριστήκαμε δεν είχε ιδέα ποιος είμαι και τι κάνω, αυτό μας διευκόλυνε πολύ. Ο γιος μου θέλει να ασχοληθεί με το μπάσκετ, δεν θα τον αποτρέψω, θα τον ενθαρρύνω» συμπλήρωσε μιλώντας στο «Πρωινό μας».

Μιλώντας για το χειρότερο σχόλιο που έχει ακούσει είπε: «Το χειρότερο σχόλιο που έχω ακούσει ήταν από έναν οπαδό στο Ισραήλ που είπε ότι θα βιάσει τα παιδιά μου. Δυστυχώς, ο ρατσισμός είναι μέσα στο κομμάτι της ζωής για κάποιον που είναι διαφορετικός».

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*