Στα «γαλαζοκίτρινα» ο Milik Υarbrough!

Η PAYABL EKA AEΛ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη της συνεργασίας με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Milik Υarbrough.

O Aμερικανός καλαθοσφαιριστής είναι 28 ετών γεννηθείς στις 30 Οκτωβρίου 1995. Το ύψος του είναι (1.98 / 6-6) . Ο καλαθοσφαιριστής μπορεί να χαρακτηριστεί ως swingman αφού μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις του shooting guard (2), small forward (3) και power forward (4) . O καλαθοσφαιριστής αγωνιζόταν μέχρι προσφάτως στην Λεττονοεσθονική λίγκα με την BK Ventspils.

Την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην KB Rahoveci που λαμβάνει μέρος στην κορυφαία κατηγορία του Κοσόβου. Ο Μilik Yarbrough έχει ξεκινήσει την καριέρα του με τους Saint Louis Bilikens που λαμβάνει μέρος στην κατηγορία NCAA το 2014-2015, τα επόμενα δυο χρόνια αγωνίστηκε στους Ιllinois State Redbirds (ΝCAA). Ο Yarbrough επίσης έχει παίξει στο παρελθόν επαγγελματικά σε Αργεντινή με την Libertad, στο Λουξεμβούργο με την Heffingen και στην Πορτογαλία καθώς ψηφίστηκε επίσης ως νέος παίκτης της χρονιάς στο All-MVC το 2018.

Καλωσορίζουμε τον Milik Υarbrough στην οικογένεια της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την φανέλα της ομάδας μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

PAYABL EKA ΑΕΛ

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*