Στα ημιτελικά οι Warriors, πέρασαν άνετα από την First Shoot…

Επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά οι Πρωταθλητές Warriors, οι οποίοι πέρασαν χθες βράδυ με σχετική άνεση το εμπόδιο της First Shoot Basket, επικρατώντας με 81-56 και παίρνοντας παράλληλα το 1ο εισιτήριο για τα Ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του αποψινού ζευγαριού Think Colour vs Δήμος Έγκωμης. Για την ομάδα του Αντώνη Ρουσάκη από την άλλη, ο αγώνας είχε εξαρχής πολύ ψηλό δείκτη δυσκολίας και πλέον μετά την χθεσινή ήττα η ομάδα θα στρέψει την προσοχή της στους αγώνες κατάταξης της άλλης εβδομάδας για τις θέσεις 5-8.

Το σκορ του χθεσινού αγώνα είναι αρκετά ενδεικτικό της διαφοράς δυναμικότητας ανάμεσα στις 2 ομάδες, η οποία είχε γίνει εμφανής ήδη από τα πρώτα σχεδόν στάδια του αγώνα. Η ομάδα του Ανδρέα Τσιατίνη πήρε από την αρχή τα ηνία της αναμέτρησης, προηγούμενη στο 1ο δεκάλεπτο με 22-18, προβάδισμα το οποίο ξεπετάχτηκε ακόμη περισσότερο μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου φτάνοντας στο +21 (51-30). Απ΄ εκεί και πέρα, η επανάληψη ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους.

Οι “Πολεμιστές” δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να διατηρήσουν το υπέρ τους προβάδισμα, το οποίο με την πάροδο του χρόνου άγγιξε ή ακόμη και ξεπέρασε τους 30 πόντους διαφορά, με την 3η περίοδο να λήγει με 71-41. Δεδομένου ότι η κατάσταση πλέον είχε γίνει μη αναστρέψιμη, η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, εφόσον όλα είχαν ήδη πλέον κριθεί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η ομάδα της First Shoot να αξιοποιήσει τη σχετική χαλάρωση των γηπεδούχων και να μειώσει κάπως την απόσταση, η οποία έκλεισε στο τελικό 81-56.

Κορυφαίος για τους Πρωταθλητές ο Γιώργος Τσαγγαρίδης, ο οποίος σημείωσε 27 πόντους (με 5 τρίποντα!), ενώ από κοντά ακολούθησαν οι Μιχάλης Σάββα, Πόλυς Ιερωνυμίδης και Φάνος Μιστρελλίδης. Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Γιώργος Γεωργίου με 22 πόντους, ενώ πολύ καλή απόδοση είχαν επίσης οι Κύπρος Δημητρίου και Χάρης Λειβαδιώτης.

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*