Στον… αέρα η συμμετοχή του Αρμακόλα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!

Με όνειρα για διάκριση σε ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο, όπου τα νερά είναι… αχαρτογράφητα, καλείται να κολυμπήσει η Εθνική Κ18 Ανδρών της Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας της Ρουμανίας, με τη συμμετοχή ενός πολύ σημαντικού παίκτη της να είναι αμφίβολη. Ο λόγος για τον Γιώργο Αρμακόλα!

Παρότι είναι γεννημένος το 2005, ο χαρισματικός σκόρερ υπολογίζεται από τον Ευρυπίδη Ανδρέου, ο οποίος δεν ξέρει αυτή τη στιγμή αν θα τον έχει στη διάθεσή του; Γιατί; Αναπάντητο το ερώτημα από τη στιγμή που πληροί όλες τις προϋποθέσεις και μένει μια υπογραφή για την πολιτογράφησή του. Ο νεαρός γκαρντ του Άτλαντα συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία, αλλά η αγωνία του παραμένει στο κατακόρυφο, όπως και των ιθυνόντων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Λόγω αυτού του διαβατηρίου, ο μεγάλος σουτέρ της νέας γενιάς, έχοντας πέρυσι το EuroChallenge της Εθνικής Κ16 Ανδρών, στερώντας μια σοβαρή μονάδα από το τεχνικό επιτελείο, ενώ η συμμετοχή του παραμένει και φέτος στον… αέρα παρότι πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος από εκείνη την απώλεια.

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*