Βεζένκοφ: «Ο Παπανικολάου θα μπορούσε να κερδίσει το βραβείο του MVP εύκολα»

Ο Σάσα Βεζένκοφ σε δηλώσεις του μετά την ανάδειξή του σε MVP του Φεβρουαρίου στην Euroleague στάθηκε στον Κώστα Παπανικολάου, που θα μπορούσε επίσης να βγει πολυτιμότερος παίκτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παίξαμε πολύ σημαντικά παιχνίδια τον Φεβρουάριο με πολύ καλούς αντιπάλους. Καταφέραμε το 4/4 και να παραμείνουμε ψηλά στην κατάταξη, κάτι πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μας, το παιχνίδι μας, τη χημεία μας. Είναι πολύ σημαντικό μπαίνοντας στην τελική ευθεία. Έχουμε 13 παίκτες έτοιμους να μπουν και να παίξουν, να εκπληρώσουν το ρόλο τους.

Όλοι είναι έτοιμοι να βγουν μπροστά σε περίπτωση που κάποιος είναι τραυματίας. Δεν είμαστε ομάδα του ενός, προσπαθούμε να καλύπτουμε ο ένας τον άλλον. Έτσι όπως είναι χτισμένη ομάδα, ο ένας παίζει για τον άλλο. Μας αρέσει να κυκλοφορούμε τη μπάλα, να παίζουμε ως ομάδα, είναι πολύ σημαντικό.

Το βραβείο θα μπορούσε εύκολα να το είχε κερδίσει κι ο Παπανικολάου, παίζει απίθανα, όχι μόνο τον Φεβρουάριο, αλλά τους τελευταίους μήνες. Είναι ο αρχηγός μας. Προσπαθεί να μας κρατάει ενωμένους, μας μιλάει όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Είναι κλισέ, αλλά κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Έτσι κάνουμε από την αρχή της χρονιάς».

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*