Ξέσπασμα Σερέλη: «Στο τέλος της σεζόν θα παίζουν όσοι καταλαβαίνουν πού βρίσκονται και σκίζονται»

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την 3η σερί ήττα του στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά στα Λιόσια από την ΑΕΚ και ο Χρήστος Σερέλης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ζήτησε συγγνώμη αν και βρίσκεται στην ομάδα μόλις έναν μήνα όπως είπε και ο ίδιος.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε και τη μεγάλη νίκη που κατάφερε. Είχαμε μιλήσει με τα παιδιά και είχαμε πει ότι είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι τόσο για την ΑΕΚ όσο και για εμάς. Είναι η δεύτερη φορά που λέμε ότι είμαστε σε ανοδική πορεία και γι’ άλλη μια φορά χάνουμε. Για εμένα είναι ένα πολύ σκληρό αποτέλεσμα. Ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για την ομάδα. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι απλά περιμένουμε να παίξουμε θεωρητικά στα πλέι οφ και κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι δεν γίνεται να παίξουνε τελικούς αν παρουσιαζόμαστε όπως παρουσιαζόμαστε» είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

Για τα προβλήματα τόνισε: «Τα αντικειμενικά προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα τα γνωρίζουμε και πρέπει να σταματήσουμε να τα λέμε και να συζητάμε. Είναι κουραστικό. Όλοι οι υπόλοιποι, με πρώτο εμένα, θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά ώστε να παρουσιαζόμαστε όπως πρέπει σε όλα παιχνίδια και όχι μόνο σε αυτά που όλοι οι προβολείς να είναι περισσότερο στραμμένοι στην ομάδα. Όλον τον χρόνο μπορεί να μην ήμουν στον Παναθηναϊκό, αλλά από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν έχω ακούσει κανέναν πραγματικά να βγει και να πει μια συγγνώμη για μια παρουσία, θα έλεγα, χωρίς νεύρο, χωρίς πείσμα, χωρίς προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε μόνο έξι φάουλ, ενώ ήρθαμε να παίξουμε ντέρμπι με την ΑΕΚ. Θα την πω εγώ λοιπόν, που βρίσκομαι μόνο ένα μήνα εδώ,. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι στο τέλος της σεζόν, θα παίζουν αυτοί που καταλαβαίνουν πού βρίσκονται κι αυτοί που θα σκίζονται, όπως το λέω η έκφραση, σε όλους τους αγώνες».

Για την αλλαγή που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός από τα ματς της EuroLeague σε αυτά της Basket League δήλωσε: «Βγαίνω και τα λέω δημόσια, όχι μόνο μέσα στην ομάδα. Δεν είναι θέμα διάθεσης, ότι δεν θέλει κάποιος να παίξει. Είναι θέμα αντίληψης της κατάστασης. Δεν υπάρχει η αντίληψη της κατάστασης την οποία βιώνει αυτή η ομάδα».

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*